50+ Whatsapp Funny Questions and Answers, Dare Games 2020

Whatsapp dare games

In this post, you’re going to enjoy latest Whatsapp funny questions and answers, Whatsapp dare games, choose a number game, Whatsapp dare messages collection (dares for WhatsApp) Whatsapp dare quiz, questions & many more.


Whatsapp Dare Games: Today I’m here with a post, New Whatsapp dare messages with Answers. You can find here lots of interesting Whatsapp dare messages, Whatsapp dare games for friends, WhatsApp truth and dare, Whatsapp dare questions, Truth or Dare Question, Whatsapp funny dare msgs, Whatsapp dare for Bf/Gf, Whatsapp love dare, Whatsapp smiley dare, WhatsApp dare choose smiley, Whatsapp questions and answers collections, Whatsapp dare puzzles, new dare select any 1, and many more. We are also getting daily a lot of dare for Whatsapp messages from our friends and colleagues on WhatsApp and no doubt we also want to perform them dares, so now we can also send dare messages to friends on Whatsapp to perform.

You may like to read these latest 50 fear pong dares, good dares over text as well.

In this post, you are going to enjoy Whatsapp dare for crush, WhatsApp dare games for crush and many more WhatsApp funny questions and answers.

I’ve also posted Whatsapp questions for friends & Whatsapp truth and dare games. It does not matter whether you’re college going student or going to play Whatsapp dare quiz at your home in any function or party. You’ll find here tons of Whatsapp dare messages with answers.

Let’s start Dare games for Whatsapp, Choose a number game, Whatsapp Funny Questions and Answers & Whatsapp dare quiz…

Whatsapp Dare Games for Friends (Messages)

Whatsapp Dare

In the Game of Whatsapp Dare Messages, one has to choose any dare and perform accordingly. Whatsapp Dare Hand Movement and Whatsapp Dare quiz are the two common type of dares in this Game. If you are playing this game in any Whatsapp Group then these dares are gonna help you and you will surely thank me later once your game is finished.


Loading…

I am updating this post with WhatsApp new dare games and we all know that nowadays people are taking more interest in WhatsApp choose a number game so there will be some good such kind of dares in this post.

You will find the following type of dares in this post.

  1. Whatsapp DARE 2020
  2. Whatsapp Dare Choose Alphabet
  3. Whatsapp Dare Games for Couples
  4. New dare select any 1 – Whatsapp dare
  5. Whatsapp DARE Games for Friends
  6. Whatsapp Dares for Girlfriend
  7. Whatsapp Dare Quiz
  8. Whatsapp Smiley Dares
  9. Choose a Hand Movement Dares
  10. Whatsapp choose a number game
  11. Whatsapp questions for friends
  12. Whatsapp dare for Crush
  13. Whatsapp games with Answers
  14. Whatsapp Games for Friends
  15. Whatsapp Funny Questions and Answers
  16. Choose a number game

Dare for Whatsapp 2020

Whatsapp dare thinking

So, let’s start with our very first Whatsapp dare quesions for friends.

Can U Tell Me……..

What occurs!
Once in a Year,
Once in a Day,
But never in a Week?

Answer: Alphabet ‘A’

Whatsapp Dare Choose Alphabet

Whatsapp Dare Choose Alphabet

In this Whatsapp dare for Crush, you’ve to just send the 26 alphabets to your friends and ask them to choose any 1 dare and after that you can send them the list of Whatsapp dare questions.


Whatsapp Dare game, Just choose an alphabet from A to Z

A, B, C, D, E, F, G, H, I, J, K, L, M, N, O, P, Q, R, S, T, U, V, W, X, Y, Z.


Whatsapp Dare Choose Alphabet Answers

A: Propose me in sexiest style

B: Make my name as your status saying that you want to marry me.
C. Who was your first crush

D: tell me your biggest secret

E: write am the love of your life in your status wid name

F: Write my name in ur status for A day

G: What you had done exact before sleeping yesterday

H: Record three minutes clip, saying something about me and send me.

Also Read, 5 Instagram Dares Questions & Answers

I: give.me a tight hug

J: send me a pic of urs childhood

K: ice cream party

L: long drive

M: one song for me

N: Go shopping with me

O: What you will do, If I block you now on whatsapp

P: send me i love u three times

Q: Like and comment on all my pics on Facebook

R: send a pic of your legs

S: Tell me why u love me

T: send me video of you telling me I am sweet

U: tell me the stupidest thing you did in your life

V: Have you ever think to block me on whatsapp

W: Tell me how many Bf and Gd you have?

X: Why don’t take bath today

Y: Update your status with message ‘I am stupid’

Z: You are my, I can’t live without you.

Just copy this message now and share it with your friends on whatsapp and let them shocked with the answer and ask them to perform dare according to you.

Must Read Articles,

New Updated WhatsApp Dare Messages
Whatsapp Puzzles with Answers
Best Whatsapp Status
Collection of Whatsapp Funny Status
100+ Whatsapp Group Names
Chat with Strangers: 5 Best Websites to Talk with Random Strangers

I have recently added Whatsapp Group names for friends on this blog. You may like that list. I have also updated this blog with some latest & new Whatsapp dare for crush, Whatsapp dares for Boyfriend, Girlfriend (Bf/Gf). You can use these dares on Whatsapp to have some fun with your love, crush or even with friends.

Whatsapp dare for crush, Lovers & Couple

Whatsapp dares game for girlfriend

If you were looking for Whatsapp dare for crush, whatsapp dare for lovers, Whatsapp dare questions for couples then you’re here at right place. Let’s start the Whatsapp games dare with answers.

Dare to Perform: Send a voice note to your couple you love him or her !

Question: Select Any of your favorite colors and you have to perform according to color’s condition which I will send later!

Blue, Gray, Black, Navy Blue, Green, Red, Teal, Purple.

Dare Games for Couples Answers:

Blue – Delete your partner no. from your phone.

Gray – Don’t talk to your partner for 1 day.


Black – Make your partner pic to your’s DP (display picture).

Navy Blue – Ask a neighbor for a roll of toilet paper.

Green – Tell your deepest secret to your partner.

Red – Drink 1 bottle of soda in 10 seconds.

Teal – Read the last whatsapp message from your partner loudly.

Purple – call your Mom and introduce her with your partner.

Read Also,

50+ Latest Truth or Dare Questions to Ask [Game of Fun]

New dare select any 1 – (Choose a number game)

New dare select any 1 - Whatsapp dare

Dare to Choose a Number! 

These WhatsApp dare games for lovers are mind blowing and every love couple should try these dares to have some fun with their partners.

Question: New dare select any 1 and you will have your dares to perform any one from the listed dares (Start the Choose a number game Now)

#1, #2, #3, #4, #5, #6, #7, #8, #9, #0.

Dare to Choose a Number Answers (Choose a number game):

#1 What kind of relationship do you expect from me ?

#2 Tell something which you do not like in me !
#3 Write a Whatsapp status for me for next 12 hours !

#4 Call me and sing a song 4 me !
#5 What you like the most in me?
#6 Rate me as a friend from 3 to 9
#7 Rs 10.5 recharge on my phone
#8 Tell me your relationship status-Single, Committed, Complicated, Engaged, Married, Divorced
#9 Tell me your boyfriend/girlfriend name.
#0 Rate me in looks from 1 to 99.

Whatsapp DARE Games for Friends (Funny questions & answers)

Whatsapp DARE Games for Friends

Whatsapp Funny questions which can be asked by anyone on WhatsApp to make confuse?? I bet nobody could stop his/her laugh after reading these six questions!
Question 1: What comes down but never goes up?
.
.
.Think.
.
.??????????
Answer: Rain
Question 2: What can fly but has no wings?
.
.
.???????.
.
.
Don’t know????

Answer: Time
Question 3: Where was the first potato found?
.
.
???????????
Answer: In the Ground
Question 4: what is the easiest way to get to heaven quickly?
.
.
Answer: Just stand in front of fast moving train.
Question: 5 Which sea has waves but no water?
.
.
Answer: BBC lolzzz 🙂
Question 6: Which is the most shocking city in the world?
.
.
.
Answer: Very simple, It’s Electricity

Question 7: Why Love is blind?
.
.

Answer: Money doesn’t see anything

Question: 8 What will happen, if money starts growing on trees?
.
.
.
Answer: Simple, Girls will start dating with monkeys.

Question 9: Why a lover sends love messages, love WhatsApp dares to his/her partner?
.
.
.
Answer: It’s like an investment for getting 500 percent ROI from the partner.

Question 10: Two boys wish to cross a river. The only way to get to the other side is by boat, but that boat can only take one boy at a time. The boat cannot return on its own, there are no ropes or similar tricks, yet both boys manage to cross using the boat.

How?

Answer:-
Both of them are not on same side of river.
There are on opposite sides, hence they both can cross


Watch Live video of Whatsapp dare Puzzles
(An Awesome Video Upload by Krazyrayray on Youtube.)

WhatsApp Dares for Girlfriend

WhatsApp Dares for Girlfriend


Do you want to check the IQ of your girlfriends and have some fun with her? If yes then you must play these Whatsapp dares for Girlfriend with yours. Copy and paste the below puzzle and send it to your girlfriend and ask her to find the mistake.

Whatsapp Puzzle (Find Mistake)

Challenge!
Check it there is a miskate in this…

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 34, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100.

Great
.
.
The spelling of mistake is wrong!!

Lolzzz…
Go Up

Send your friends and Enjoy 🙂

Whatsapp Funny Dare Quiz 

Guess the names of film actresses from their eyes, which is shown in below image:

Question: Guess and write the name of the actresses from their eyes?

whatsapp dare to guess actresses from their eyes

Whatsapp Dare Quiz Answers:

  1. Aishwariya
  2. Kareena
  3. Katrina
  4. Bipasha
  5. Rani
  6. Celina
  7. Kajol
  8. Shilpa
  9. Priyanka
  10. Vidya
  11. Deepika
  12. Genelia


Whatsapp Smiley Dares

Let’s start the Whatsapp dare choose the one emoji:

Choose the one Emoji and Get ready for your dare


whatsapp smiley dare
😘 – Tell me something about ur personal life.
😚 – Give me Cadbury silk when u meet me.
😍 – Write my name on your status for 6 hours.
😙 – How you want me to be?
😜 – Send me your crush picture.
😝 – Write your status saying you love me.
😛 – Put my DP as your for 2 day
😄 – Send me your funniest picture.
😃 – Tell me ur crush name
😀 – What do you feel about me?
😗– Put my DP and my status for 4 hours.
😒– Hug me tight when you will meet me.
😊 – Do my any work.
😉– On spot selfie must send now whatever You are doing.
😳 – Do my recharge of 198/-
😁 – Send me10 friendship messages.
😭– Describe me in 3 lines.
😌 – Take me For a long drive
☺ – Tell me ur deepest secret.
😞 – Tell me whom you kissed first in your life
😣 – Tell me honestly whom do you love?
😢 – Tell me about your love . Describe him/ her.
😂 – Write a status that I am the best and keep it for one day.
😏 – I will ask you three questions which you have to answer honestly.
😪 – Upload a picture which I will give you, as your profil pic on fb
😥 – Propose me right now.
😰 – : send me a video of yours by saying anything.
😅 – Write a text about me and send it to me.

These smiley dares are also best for couples. If you have any partner then you should try it.


Choose a Hand Movement dares

WhatsApp dare choose a hand movement

As per request of our readers to update some new WhatsApp dare choose a hand movement, I am updating some dares related to the hand movement.

Question: Shake your hands and stop it as soon as the music stops and you will have to perform dare according to the pre-listed activities!

Dares:

1. Hand in Upper direction: Slap your own face yourself three times.

2. Hand in lower moment: Kiss your own elbow, if not then ask to kiss any three other players of the game.

(Nobody, can kiss his/her elbows :p)

3. Hands in Punch movement: Hit yourself in your stomach.

I hope you’re enjoying Whatsapp games dare with answers. AM I RIGHT?

Whatsapp choose a number game

choose a number game

Perform these new Whatsapp choose a number game with your friends and enjoy a lot.

Choose any 1 number from the list;

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10.

Answer:

  1. Do you believe in love at first sight, really?
  2. Have you ever purpose your professor or college teacher?
  3. Tell me the name of your First Crush whom you loved a lot ❤
  4. Write I love you 50 times and send it to me with your hottest pic.
  5. Put my Display Pic on your Whatsapp for 2 days.
  6. Ask any girl, who is the ugliest girl in our class?
  7. Call me and sing a song for me!!
  8. What kind of relationship do you expect from me?
  9. Call me and say my I want to KISS you in a loud voice!
  10. Write my name on your arm saying You love me..!

In this dare, you can add more numbers as per your choice and play it as Whatsapp dare messages 1 to 75, Whatsapp dare game 1 to 54, Whatsapp dare messages 1 to 23, and so on…

Whatsapp Love Dares

Let’s start the Whatsapp dare for gf, Whatsapp dare games for crush, and Love dare for whatsapp.
1. Sing a song in front of people playing the game.
2. Perform a belly dance.
3. Kiss and Say I love you to anyone of the players by closing your eyes.
4. Invite any player to kiss you.
5. Flirt with me as hard as u can till I satisfied.
6. Send me the video of you telling me I am sweet.
I hope you have enjoyed these WhatsApp games for couples. Keep sharing these whatsapp love games with answers and keep enjoying.

Do you need more Whatsapp dare games for lovers? If yes, please comment below and let us know so that we can add more dares in this Whatsapp dare messages collection’ blog.

Whatsapp Dare Quiz (Funny questions and Answers)

Whatsapp Dare Quiz Latest

70% of people will not be able to solve this.

If 24H a D means 24 hours a day, what do the following mean?

1. 6S of a C
2. 12M in a Y
3. 6B in an O
4. 3C of a T
5. 5F on a H
6. 90D in a R A
7. 5T on a F
8. 206B in a B
9. 18H on a G C
10. 52C in a P (W J)
11. 7W of the W
12. 12S of the Z
13. 7D of the W
14. 26L of the A
15. 64S on the C B

Whatsapp Dare Quiz Latest Answers:

1. 6 sides of a cube
2. 12 months in a year
3. 6 bowls in an over
4. 3 corners of a triangle
5. 5 fingers on a hand
6. 90 degrees in a right angle
7. 5 toes on a foot
8. 206 bones in a body
9. 18 holes in a golf course
10. 52 cards in a pack ( without jokers)
11. 7 wonders of the world
12. 12 signs of the Zodiac
13. 7 days of the week
14. 26 letters of the alphabet
15. 64 squares on a chess board

WhatsApp The Triple Number Game

whatsapp dare messages 1 to 75

Choose one of these numbers and I will reveal a secret about you. #chooseanumbergame

000, 111, 222, 333, 444, 555, 666, 777, 888, 999.

Secret Answers:

000: You are confident and fierce!
111: You are generous and loving.
222: You make a wonderful life partner.
333: You are not afraid to speak your mind.
444: You love putting others ahead of yourself.
555: You are successful in everything you do.
666: You are beautiful on the inside and out.
777: You will never shed a tear of heartbreak.
888: Your smile lights up the world.
999: You love everyone and everyone loves you!

Pass to all your friends to let know how special they are!

WhatsApp Question to Check IQ

whatsapp dare for friends

For my son’s birthday, I decided to buy him books because he loves to read.
On the first day of the birthday month, I bought one book. On the second day, I bought two books. On the third day, I bought three books and so on. At the time of his birthday, I presented a total of 253 books.

What date is his birthday?

Answer: 22ndof the month

Whatsapp Pair of Words Quiz

Whatsapp Pair of Words Quiz

These pairs of words mean the opposite of each other (antonyms) and yet they both begin with the same letter of the alphabet. If you can fill in the missing letters, it means your IQ is pretty high.

Example:
A— A—–
Answer:
Ask Answer

Now try to fill in the missing letters

1. C——- C——-
2. S—- S—
3. A—- A—–
4. F— F——
5. B—– B——–
6. C—- C—–
7. H—– H—
8. S—- S—–
9. P— P—
10. M– M—-
11. W— W——
12. N– N—-

Answers:

1. Cautious Careless
2. Sweet Sour
3. Alert Asleep
4. Fact Fiction
5. Blonde Brunette
6. Clear Cloudy
7. Heaven Hell
8. Smart Stupid
9. Push Pull
10. Mix Match
11. With Without
12. Now Never

Choose one of these Numbers Dare

Choose one of these numbers…if you DARE!!!! For every number you pick, I will give you a fun present! Answer immediately. Keep enjoying choose a number game.

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12.

Fun Presents:

1. Bark like a dog for 3 minutes and send me the video
2. Peel a potato with your teeth and send me the video
3. Do whatever I want for the rest of the day
4. Draw something funny on your face with a marker pen and post the pic
5. Peel a banana with your feet and send me the video
6. Send me the most embarrassing picture of you
7. Tell me the most childish thing you still do as an adult
8. Tell me the strangest place you have ever peed
9. Call me and tell me how excited you are about armpits
10. Tell me the silliest thing you still have an emotional attachment to
11. Take a pic of you wearing all your clothes back to front
12. Walk around the house or down the street like a zombie and send me the video
Share this DARE and keep the fun going!

Whatsapp Riddle Dares

Solve this for me:

Captain Phillips is the captain of this famous ship.
The captain of this famous ship is Captain Phillips.
Captain Phillips is the bravest captain ever known.
What is the name of Captain Phillip’s ship.

Now let’s see if you have been paying attention.
What is the name of the ship?

Answer: What.

Notice the last sentence of the riddle; What is the name of Captain Phillip’s ship.
Forward to your friends to see who gets the answer right.

Latest Whatsapp Dare Games for Friends

Choose your favourite colour and I will tell you something interesting about us. Answer as quickly as possible.

1. Red
2. Purple
3. Orange
4. Yellow
5. Blue
6. Pink
7. Green
8. Violet
9. Brown
10. Black

Let’s find out what your favorite color says about me and you!

1. We will be star crossed lovers
2. We will be best friends forever
3. We will go on a trip around the world together
4. We will grow old as friends
5. We will win the lottery one day
6. We will get married and have 12 kids..LOL
7. We will attend a famous concert together soon
8. We will be interested in the same person at the same time
9. We will never argue throughout our lives
10. We will live next to each other forever

Share the fun and make your friends happy.

Whatsapp Quiz for Brain Testing

Whatsapp Quiz for Brain Testing

These words all have the same letter missing. Fill in the missing letter. This quiz is for high IQ people.
For Example:

-U–IES MUMMIES

Are you a high IQ person? Let us find out.

  1. N-V-RTH-L-SS
  2. -TRE–ED
  3. DIFF-R-NC-S
  4. -I-ILLA-ING
  5. R-L-AS-
  6. A–RAC-
  7. DI-MI–
  8. -AXI-U-
  9. A-TE–A
  10. -INI-U-
  11. B–A-E
  12. M-L-RI-
  13. CO-SO-A-CE
  14. REA-MEN-
  15. –ECU–ING

Answers:

1. NEVERTHELESS
2. STRESSED
3. DIFFERENCES
4. TITILLATING
5. RELEASE
6. ATTRACT
7. DISMISS
8. MAXIMUM
9. ANTENNA
10. MINIMUM
11. BAGGAGE
12. MALARIA
13. CONSONANCE
14. TREATMENT
15. RECURRING

New Whatsapp Dare Messages/Whatsapp dare games for crush

Pick the first letter of your name and I will tell you your character. Answer immediately.

Answers:

A: Secretive
B: Smooth Operator
C: Talkative
D: Smart
E: Quiet
F: Heart Breaker
G: Babyish
H: Humorous
I: Cheater
J: Enthusiastic
K: Helpful
L: Stubborn
M: Proud and Sweet
N: Adventurous
O: Bossy
P: Faithful
Q: Open and Calm
R: Lazy
S: Loving
T: Impatient
U: Sex Addict
V: Jumpy
W: Curious
X: Independent
Y: Competitive
Z: Untrustworthy
Tell me if I am right and forward to your friends.

Whatsapp Brain Teasers/Whatsapp questions and answers

1. Question:

Rina and Tina are twins who were born in June. Their birthday is in November. Why?

Answer: June is the name of the town they were born in.

2. Question:

6 is afraid of 7. Why?

Answer:
It turns out, seven is dangerous because Seven (7) ate (8) nine (9) and six (6) is afraid she might be next.

3. Question:

Mr. Smith is very wealthy. He lives in a big house with his wife and three kids; Nicky, Ricky and Vicky. On the morning of the first day of school he found the stereo system had been broken. He asked who had broken it.
Nicky: It wasn’t me, I was riding my bike.
Ricky: It wasn’t me, I was doing my homework.
Vicky: It wasn’t me, I was vacuuming my room.

Who did it? How did you know?

Answer: Ricky. There is no homework on the morning of the first day of school.

Whatsapp Puzzle Dare (Funny)

Can you guess the name of the movie described in the emojis?

whatsapp puzzle dare

Can You Guess the Movie Answers:

  1. Fast and Furious
  2. The Hangover
  3. Hills Have Eyes
  4. Hit and Run
  5. Hunger Games
  6. James Bond
  7. Kung Fu Panda
  8. Lethal Weapon
  9. Men in Black
  10. Mr. and Mrs. Smith
  11. No Strings Attached
  12. Sex and the City
  13. Twilight
  14. Princess Bride
  15. Pearl Harbor

Cool Dares for Lovers

Ask your GF/BF to choose one number from 1-15. Each number has a different task for them to complete.

  1. Put my picture as your profile for one week
  2. Tell me our best memory
  3. Compose a poem for me based on the first day we met
  4. Be my slave for 2 days
  5. Describe your feelings for me using song titles
  6. Rate my looks from 1-10
  7. Make your status “I Love You (My Name)” for 2 days
  8. Tell me one habit of mine that you do not like
  9. Treat me to dinner and ice-cream
  10. Like and comment on all my Facebook pictures
  11. Call my parent and tell them you can’t live without me..LOL
  12. Take a voice clip of you shouting my name and send it to me
  13. Tell me my best quality that you like
  14. Tell me something you have never told anyone
  15. Ask me anything you want

Share with your friends to spread the fun and love.

Hope! You all are enjoying this post ‘Whatsapp Funny Questions and Answers, Whatsapp Dare Games’ by reading, again and again, especially funny questions which are asked in this post. Also, don’t forget to share this post with your friends on Whatsapp and Facebook also.

Message: I hope that you have enjoyed ‘50+ Whatsapp Funny Questions and Answers, Dare Games 2020‘ article. However, if you want me to deliver more articles then please share my post. You can use Social Sharing Widget provided at the end of every post. After all, Sharing is Caring!.

41 thoughts on “50+ Whatsapp Funny Questions and Answers, Dare Games 2020”

  1. Nice one, pls add this one also..

    Whatsapp Dare Question

    Two boys wish to cross a river.
    The only way to get to the other side is by boat,
    but that boat can only take one boy at a time.
    The boat cannot return on its own, there are no ropes or similar tricks,
    yet both boys manage to cross using the boat.

    How?

    Answer:-
    Both of them are not on same side of river.
    There are on opposite sides, hence they both can cross.

  2. sorry, we don't allow users to add images in comment. If you have a collection of whatsapp dares then Write For Us . We will create a new post and publish on this blog.

  3. Truly post) I liked it very much!) But everybody wants to be answered, especially girls) Because if a man doesn't answer she can think EVERYTHING!) You can make sure reading kovla.com/blog/25-ridiculous-thoughts-a-girl-thinks-if-a-guy-isn-t-answering-her-messages/ . I think that after reading it you will always answer to the messages)

    1. I am glad you liked it. I am updating more stuff in other posts so you should read that posts also.

  4. A: Propose me in sexiest style

    B: Make my name as your status saying that you want to marry me.
    C. Who was your first crush

    D: tell me something you have never told someone

    E: write am the love of your life in your status wid name

    F: Write my name in ur status for A day

    G: What you had done exact before sleeping yesterday

    H: Record three minutes clip, saying something about me and send me.

    I: give.me a tight hug

    J: send me a pic of urs childhood

    K: ice cream party

    L: long drive

    M: one song for me

    N: Go shopping with me

    O: What you will do, If I block you now on whatsapp

    P: send me i love u three times

    Q: Like and comment on all my pics on Facebook

    R: send a pic of your legs

    S: Tell me why u love me

    T: send me video of you telling me I am sweet

    U: tell me the stupidest thing you did in your life

    V: Have you ever think to block me on whatsapp

    W: Tell me how many Bf and Gd you have?

    X: Why don't take bath today

    Y: Update your status with message 'I am stupid'

    Z: You are my, I can't live without you.
    Just copy this message now and share it

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *